Какво да носите с новата си мъжка и дамска чанта

Чантите отдавна са много повече от допълнение към стайлинга.

С времето те се превърнаха в прекрасен начин да изразим индивидуалността си, да подчертаем характера си, да заявим пред света естетическите си предпочитания, дори да засвидетелстваме симпатиите си към дадена субкултура. Накратко – поверили сме важната задача на този любим мъжки и дамски аксесоар да говори вместо нас. Този така практичен и функционален аксесоар е незаменим елемент от нашия живот в забързаното ни ежедневие. Освен изпълняващ множество полезни функции, е и отражение на стила ни. Много често в чантите ни цари хаос, винаги са пълни с нещо и колкото и да е практична и удобна една чанта, тя има нужда от помощник – добро портмоне. Но съвсем естествено възникват и въпросите: какъв портфейл да изберем в съответствие със стила ни и на какъв модел да се доверим? След обстоен преглед на последните тенденции при дамските портмонета, събрахме отговорите в следващите редове.

Изберете портмоне в съответствие с вашия стил

Всяка нова дамска чанта има нужда от ново дамско портмоне. Въпреки че това е „невидим” аксесоар, на него доверяваме скъпоценните си финанси, кредитни карти и лични документи, за това е важно да е в съответствие със стила ни. Макар че силният пол също „делигира” много задачи на мъжките чанти, чието разнообразие може да откриете тук https://www.obuvki.bg/aksesoari/kozhena-galanterija/mladezhki-chanti/m-zhki.html, то портфейла понякога може да бъде самото всичко в неговия аксесоарен арсенал.

Дамските портмонета са наш неотлъчен помощник, а понякога и акцент към стила ни, за това един хубав и качествен портфейл понякога може да компенсира всички недостатъци във визията.

Винаги избирайте портмонето според размера на чантата си.

Ако имате по-динамично ежедневие и предпочитате по-големи чанти, например tote bag, заложете на по-голям портфейл, който от своя страна е щедър на прегради и отделения. Ако сте от дамите, които обичат клъчове и чанти пликове, то малките портмонета са създадени за вас.

Какво дамско портмоне да изберем?

Разнообразието от дамски портмонета позволява да избираме според предпочитанията и бюджета ни. Поради своята практичност и функционалност, портфейлите са чудесна опция и за подарък, за това спокойно може да заложите на модел, който да отразява характера на своята притежателка. Широка гама от дамски портфейли може да намерите тук https://www.obuvki.bg/aksesoari/kozhena-galanterija/portfejli/damski-portfejli.html .

Ако предпочитате елегантните аксесоари от висококачествена изработка и издръжливост, изберете портфейл от естествена кожа, който ще ви гарантира както партньорство дълги години, така стилен завършек на визията ви.

Лачените дамски портмонета са друга елегантна опция, която високо ще оцените.

Моделите от велур са подходящи за дамите, които предпочитат да изпъкват с кежуал стил и обичат да се открояват с оригиналност.

Портфейлите от кожа сафиано са друга чудесна опция, на която може да заложите, с гаранция за непреходна елегантност.

Ако търсите бюджетен вариант за дамско портмоне и цената ви е критерий, препоръчваме модел от еко кожа – вариациите му са много, така че със сигурност ще намерите вашия аксесоар.

Изборът от  дамски портмонета е наистина много богат. Съветваме да залагате на модели, които да са релевантни както на стила ви, така и на бюджета ви. Доверявайте се на практични и надеждни производители, защото портфейлът е най-добрият „помощник „ на чантата.

Hits: 27

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.