И Разград под блокада

Вироглави шофьори, които идват от към Търговище, обаче минават през нивите и влизат в града до училище “И.С.Тургенев”

Полицейски контролно-пропускателни пунктове са изградени на всички входно-изходни точки на Разград в изпълнение на заповедта на здравния министър Кирил Ананиев за ограничаване разпространението на коронавируса.

Проверка на e_Razgrad.bg показа, че след разговор с шофьорите, в който се установява причината за пътуването, униформените пропускат или връщат влизащи и излизащи от града автомобили.

От вторник режимът вероятно ще бъде още по-строг и няма да се допуска преминаване без служебна бележка от работодател или медицински документ.

Изградените КПП-та са на: на кръстовището до „Винпром“-а в посока жп гарата; на ул. „Добруджа“ срещу яз. „Микро“ към околовръстния път; до Дома за възрастни хора в посока Дянково;  преди околовръстното в посока Исперих; до Историко-археологическия резерват „Абритус“ в посока Шумен, на изхода за Търговище и до Земеделската гимназия в посока Попово и Гецово.

Вироглави шофьори, които идват от към Търговище, обаче минават през нивите и влизат в града до училище “И.С.Тургенев”, алармират наши читатели.

/e-Razgrad/

Hits: 6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.