За Павел Върба “Лудогорец” е кралят на БГ първенството

Двубоите с „Интер“ и шампионска титла в България са приоритетите му

Новият треньор на „Лудогорец“ Павел Върба разкри защо е избрал офертата на българския шампион и какви са приоритетите поред него. Чешкият специалист пристигна в България и вчера се видя с ръководството на тима и част от директорите.

„Лудогорец“ е кралят на българското първенство, двубоите с „Интер“ от Лига Европа и шампионската титла на България са приоритетите пред мен“, коментира Павел Върба пред „Нова тв”.

“Отборът доминира тотално в българското първенство и осъзнавам, че никой няма да приеме от мен нещо различно от първото място. Още от първите срещи с ръководството на „Лудогорец“ ме привлече идеята за Шампионската лига. Сам искам тази цел: влизане в групите на турнира. Шампионската титла е по-важна, тя ни дава пътя към Шампионската лига, няма да подценим двубоя с „Левски” за Купата на България“, каза още чешкият специалист.

„Зарадвах се от жребия за Лига Европа, „Интер“ игра със „Славия“ (Прага) в Шампионската лига. Гледал съм няколко техни мача и вярвам, че българските фенове ще са доволни от крайния резултат”, добави Върба, който призна, че на лагера в Турция към тима може да има и нови имена сред футболистите.

Dnes.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.