За девети път търсят най-красиво поддържаното място в Разградска община

Зам.-кметът Галина Георгиева и ръководството на Федерацията на жените обявиха началото на деветия по ред конкурс „Да на красотата“ в община Разград.
„Работим чудесно с Федерация на жените и резултатите заслужават усилията, които влагат всички, за да обхождат и оценяват различни дворове, тераси и градини” – коментира Георгиева. Тя каза също, че този конкурс е мястото, където хората с естетическо чувство да получат своето признание.
Подробностите около провеждането на конкурса, в който си партнират Община Разград и Федерация на жените, представи председателят на управителния съвет неправителствената организация Любка Стоянова. Тя благодари на Общината за съдействието, на кметовете на населените места, които също подават информация къде и кои дворове по селата да бъдат обходени.
За поредна година ще бъдат отличени следните категории:
– Най-красив двор
– Най-красив балкон
– Най-добре поддържан жилищен блок и предблоково пространство, също най-добре поддържан вход
– Най-красив двор в училище и детска градина
– Най-красив стопански двор на фирма
– Най-красив селски двор
Отново бяха призовани граждани да се обаждат и да дават заявки кои адреси да бъдат обходени от комисията, а също и кметове на населени места, които да дават насоки за адресите по селата.Телефоните, на които могат да се обаждат желаещи за участие, са:
084/652927, 084/634888, 084/618 214, 0896 799103

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.