Затварят в понеделник за всички част от пътя от Кубрат към Русе

Обходни маршрути от Ново село до крайдунаВския град

От 9.00 ч. на 15 февруари, понеделник, ще бъде затворен за движение на всякакъв вид превозни средства пътят Русе – Кубрат от разклона при магазин „Джъмбо“ до Ново село. Това съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура. Причината – в участъка ще бъдат извършвани мащабни строително-монтажни работи и ремонт на жп прелез.

Заради „тапата“, движението ще се осъществява по следните обходни маршрути:

  • за МПС до 3,5 тона от село Червена вода и квартал „Образцов чифлик“ до Русе движението се пренасочва по общинската пътна мрежа през с. Николово;
  • за МПС над 3,5 тона трафикът ще преминава по пътя Русе – Разград, от там по общинската пътна мрежа през селата Бъзън, Ястребово, Семерджиево, Ново село и Кубрат. МПС над 3,5 тона, пътуващи за с. Червена вода, ще се отклоняват при с. Семерджиево по третокласния път.

Ремонтните дейности в отсечката са част от стартиралата през септември м. г. рехабилитация на общо 46,7 км от второкласния път Русе – Кубрат, финансирана по ОП „Региони в растеж“. Досега дейностите се извършваха без да се спира изцяло трафикът. Ремонтът навлиза в следващ етап, който налага ограничение на движението до 30 април т. г. В 21,5 км участък, в който се спира движението, ще се ремонтират конструкцията на пътя, ж. п. надлезът при 3-ти км, ще се изпълняват дейности за подобряване на отводняването.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.