Започва фотоконкурсът „Моят свят без наркотици”

Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център -Разград обявяват фотоконкурс на тема „Моят свят без наркотици”, съобщават от местната администрация.

Инициативата е по повод 26 юни – Международния ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотични вещества, който се отбелязва от 1988 г. по решение на Общото събрание на ООН.

Фотоконкурсът дава възможност на младите хора чрез снимки да покажат своята уникална гледна точка към света без наркотици. Фотосите трябва да изразяват положителното отношение към живота, неговата красота, пълноценност и значимост. Могат да участват ученици от 1 до 12 клас от училищата и извънучилищните звена от цялата Разградска област, разделени в три възрастови групи – от 1 до 4 клас, от 5 до 8 клас и от 9 до 12 клас. Всеки може да изпрати до 3 снимки, които са отговарят на изискванията в регламента на конкурса.

Творбите се изпращат на електронната поща на ОбСНВ/ПИЦ Разград: pic_rz@abv.bg и/или на място на адрес: Разград, Ученическо общежитие – ул. „Вапцаров“ №10, стая 112. Крайният срок за изпращане на снимките е 10 юни 2022 г. Пълният регламент е публикуван на интернет страницата на Превантивно-информационния център.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.