Задържаха за 72 часа наркопласьорите от Благоево

НА ВЕЛИКА СЪБОТА В КЪЩАТА НА 39-ГОДИШЕНМЪЖ И 23-ГОДИШНА ЖЕНА  БЯХА ОТКРИТИ ЧЕТИРИ ВИДА НАРКОТИЦИ И ТО ПО МНОГО

Задържаха за 72 часа наркопласьорите от Благоево, съобщиха от пресцентъра на МВР в Разград. Припомняме, че на 23 април, Велика събота, в къщата на 39-годишенмъж и 23-годишна жена бяха открити четири вида наркотици и то по много.

При извършено претърсване в имот в Благоево, в тайник на двора са открити четири вида дрога. Криминалистите от ОД на МВР-Разград са иззели бяло прахообразно вещество с тегло 46.35 грама, което при тестване реагира положително на кокаин. Веществото било разделено в найлонови джъмпери на 60 равни части. Намерени са 16.6 грама амфетамин, разделен на три части, пакет с кристалообразно прозрачно вещество с тегло 7.30 грама, което реагирало на метаамфетамин, найлонова торба със зелена листна маса марихуана с тегло 87.65 грама.

В хода на оперативно-следствените действия са задържани обитателите на имота – 39-годишен криминално проявен и осъждан мъж и 23-годишна жена. При претърсването са иззети електронна везна, голямо количество неизползвани джъмпери, сумата от 300 евро, 850 лв, три мобилни телефона „Айфон“, два автомобила „БМВ“ Х5 и 740.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.