Задържан е младежът, заподозрян за убийството в Кюстендил

Задържан е 19-годишният младеж, издирван за убийството на 35-годишния мъж при масовия бой в Кюстендил, съобщава “Фокус”, позовавайки се на говорителя на полицията в Кюстендил Катя Табачка. Той се е предал сам и е разпознат от свидетелски показания и видеозаписи. Арестуваният е с криминално минало и живее в ромската махала в града.

При конфликта между компании в неделя рано пред заведение в центъра на града беше убит един и бяха ранени петима души. Четирима от тях бяха настанени в болници, а двама са в тежко състояние. По първоначални данни убийството е извършено с нож. Полицията разследва версията, че починалият е бил случаен свидетел на побоя между двете групи пияни мъже. Вчера стана известно, че употребата на алкохол, а не етническо напрежение е причината за сбиването. Това беше съобщено от ръководителя на Окръжна прокуратура – Кюстендил.

Десетки хора се събраха на импровизиран мирен протест на кръговото кръстовище между улиците “Георги Раковски” и “Хаджи Димитър” с искане за повече спокойствие и сигурност.

ДНЕВНИК

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.