Единадесетокласници и второкласници гостуваха на „Алианц България“ за 15-я рожден на банковия клон в Разград

Компанията осигурява стаж на ученици от  Професионалната гимназия по икономика „Робер Шуман“

Единадесетокласници от Професиналната гимназия по икономика „Робер Шуман“ бяха гости днес на „Алианц Банк“ – клон Разград по повод 15-ия рожден ден на офиса.

Бъдещите финансисти се запознаха с пълната гама от финансови продукти, които той предлага. Момичета и момчетата изгледаха специален филм за дейността на основаната през 1890 година Allianz Group във вече 80 държави по света.

Любезните домакини показаха на гимназистите работните си места, като детайлно им обясниха и как банката може да им бъде полезна, докато са студенти, ако решат да потърсят нейната подкрепа.

Преди да почерпи, рожденикът изненада тийнейджърите с новина за тях: че „Алианц банк България“ слага начало на партньорство с ПГИ „Робер Шуман“ и поема ангажимент да осигури задължителния им стаж. Най-изявеният от подалите до 10 юни документи ученик ще има шанса стажът му да бъде платен.

Преди единадесетокласниците, в Деня на отворените врати в офиса бяха второкласници от ОУ „Васил Левски“ – Разград. Малчуганите бързо се окопитиха в необичайната за тях обстановка и след като научиха любопитни факти от историята и компанията и гледаха кратко филмче за подкрепата й на Олимпийското движение, обсипаха домакините си с въпроси. Най-много бяха те за застраховките: на хора, коли, къщи и скъпи вещи. Най-оригиналният въпрос обаче отправи момче с палав поглед: „Може ли с пари от банката да си купиш банка?“

Накрая всички внимателно слушаха какво им каза Радослава Драганова – директор на „Бизнес център Разград“ на „Алианц Банк България“:  „Виждам че при нас ви хареса. Но, за да станете банкови служители, първо трябва да пораснете. И през това време да учите, здраво да учите. И да бъдете много отговорни. Защото банковите служители помагат на всички в нужда.” Децата без колебание обещаха да изпълнят заръките.

Радослава Драганова коментира днешните срещи така: „Поканата към малките да ни гостуват на рождения ден бе чудесна възможност по подходящ за тяхната възраст начин да задоволим детското им любопитството и да им покажем с какво точно се занимаваме.

Предлагайки на гимназистите възможности за стаж, ние от „Алианц Банк България“, искаме да покажем как да използват знанията си на практика. А защо не и дадем начален старт на кариерното им развитие?“

/Платена публикация/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.