Дърва за отопление от Общината – вече и в събота

По предложение на началника на складовата база на Общинското предприятие „Разградлес“ Адем Сюлейманов от 27 юни базата ще работи и в съботните дни.

Това ще случва за по-голямо удобство на хората, които са на работа през седмицата. За да им се доставят дървата в съботния ден обаче, те трябва да са направили заявка на тел. 0896644875 ден по-рано, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

„Очакваме това да е един от начините да увеличим продажбите на дървесина за граждани“, обясни директорът на предприятието инж. Свилен Йорданов. Продажбите са се свили през последните 4 години от 1000-1500 тона годишно на 400-500 тона.

Предприятието предлага богат асортимент дървая, могат да избират на място в базата на ул. „Костур“34. Там има в наличност: цер – нарязан и нацепен, габър – само нарязан, акация – също само нарязана, предлага се и обла акация. С електронен кантар се претегля исканото количество и се доставя до дома на клиента. Минималната заявка за Разград е 1 тон, а в останалите населени места – 2 тона.

Работят две поточни линии за рязане и цепене на дърва. С тях може да се извършва още една услуга за клиентите – рязане на дървата по предварително зададени от хората размери съобразно отоплението, което използват.

 

/e-Razgrad/

Hits: 5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.