Днес награждават победителите в журналистическия конкурс „Григор Попов“

Победителите в деветото издание на Националния ученически журналистически конкурс „Григор Попов“, организиран от Община Разград и Центъра за ученическо техническо и научно творчество, ще получат наградите си днес от 15.00 ч. в родната къща на патрона на творческата надпревара – къща музей „Станка и Никола Икономови“ в Разград.

Церемонията по награждаване включва поднасяне на цветя пред барелефа на видните разградски възрожденци от името на участниците в конкурса, които няма да успеят да присъстват лично, уточняват от пресцентъра на местната администрация.

В конкурса участваха 166 млади автори и 61 колектива, разпределени в три възрастови групи от 35 населени места в следните областни центрове: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил,  Пазарджик, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково. До края на юни по пощата ще бъдат изпращани наградите на класираните участници, които не успеят да присъстват лично на награждаването.

От ЦУТНТ имат готовност да предложат мотивирано искане за включване на поредния Десети национален ученически журналистически конкурс в Националния календар за изяви по интереси на децата и учениците  на МОН.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.