Димана Захариева – сребърна в националния многобой за жени

ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ И НА ОСТАНАЛИТЕ РАЗГРАДСКИ АТЛЕТИ В ШАМПИОНАТА

Поредно отлично представяне на лекоатлетите на СКЛА „Лудогорец“ на проведения републикански шампионат по лека атлетика за многобой за мъже и жени и юноши и девойки до 18 години. Той протече при силен вятър и дъжд на Националния стадион „Васил Левски“, но четиримата разградчани успяха да спечелят 3 медала, разказа треньорът им Красен Цонев

В нетрадиционното за нея състезание – многобой, в конкуренция с още шест състезателки най-добрата разградска атлетка Димана Захариева грабна сребърния медал. А това й осигурява участие в многобоя на Балканското първенство за мъже и жени в Белград, Сърбия.

Лъчезар Вълчев постигна лични резултати в 4 дисциплини  и бе изпреварен само от състезаващия се за Харманли Божидар Сръбоюков. В стихията си бе и Христофор Божанов, който убедително спечели бронзовия медал. В първия си десетобой бронзовият медалист от зимата Християн Карчев зае призовото 5-то място.

От СКЛА „Лудогорец“ изказват своята искрена благодарност на фирма „Пилко“ с популярната търговска марка „Лудогорско пиле“ за подкрепата за подготовката и участието в състезания на Димана Йорданова. Този път „Пилко“ помогна и на останалите атлети за участието в турнира.

/e-Razgrad.bg/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.