Джипо Джипов са включва и допълва акцията за почистването на велоалеята в събота

ЗА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК ДОБРОВОЛЧЕСКАТА ИНИЦИАТИВА ЩЕ БЪДЕ С МИСИЯТА „ЖИВОТ ЗА СМЕТ ВМЕСТО СЛИВИ ЗА СМЕТ“ * БИЗНЕСМЕНЪТ ЩЕ ОСИГУРИ ЗАРИБИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ ЗА ЯЗОВИРИТЕ В ЛЮБИМАТА ЗА РАЗГРАДЧАНИ ЗОНА ЗА ОТДИХ

Общинският съветник от „Демократична България“ Джипо Джипов ще се включи в доброволческата акция  за почистването на алеята към Пчелина.  За него тя ще бъде с мисията „Живот за смет“ вместо „Сливи за смет“.

„А, ако почистената от боклуци велоалея към Пчелина ни води към язовири пълни с риба… Възможно ли е?“, пита Джипов и отговаря категорично: „Да, възможно е!“.  Според него колкото повече боклук бъде събран, толкова повече риба може да има в язовирите! Защото срещу всеки килограм събран боклук по велоалеята, в язовирите на Пчелина може да плува по една риба.

„Така, тази събота всички ние можем да предадем друг смисъл на онази известна българска приказка „Сливи за смет“ и да я наречем „Живот за смет“.“ Това е идеята, зад която застава младият бизнесмен. Той ще подкрепи гражданската инициатива на Маргарита Христова от Разград за почистването на велоалеята към местността Пчелина, като осигури зарибителен материал, с които ще се изпълнят язовирите с живот.

Акцията е в събота от 10.00 часа, стартира от началото на велоалеята в посока Пчелина.

Припомняме, че миналата есен по инициатива и участие на Джипо Джипов с асфалт бяха заравнени неравностите пред петте мостчета по велоалеята, а през лятото на 2016-та по оригинален начин призова разградчани да се раздвижат точно там.

/e-Razgrad/

Hits: 1

One Reply to “Джипо Джипов са включва и допълва акцията за почистването на велоалеята в събота”

  1. Браво много добра и отличителна инициатива с чудесни Идея и Замисъл.
    Адмираций за г-н Д.Джипов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.