Десислава Атанасова: В Брестовене ГЕРБ ще подкрепи кандидатурата на ЗНС Зюлфие Исмаил за кмет на селото

„Дошли сме днес тук, да изразим категоричната си подкрепа за кандидата на ГЕРБ Младен Чакъров за кмет на община Завет, както и листата с общинските ни съветници, каза народният представител Десислава Атанасова на среща в читалището в село Брестовене.
„Тъй като в Брестовене ние нямаме кандидат, на 27 октомври ще подкрепим кандидата на Земеделски народен съюз Зюлфие Исмаил. Нейната платформа за управление е най-близка до тази на ГЕРБ, обяви Д.Атанасова.
„В Брестовене се виждахме няколко преди досега. Помагахме при проблема с мандрата. Правим го и на останалите места в общината. Сигурна съм, че бъдещият общински кмет Младен Чакъров ще продължи насоката, която ГЕРБ наложи – да има чуваемост с хората, които са го подкрепили на изборите.
На тези избори ще продължим и друго нещо, поставено от ГЕРБ – да рушим доминацията на ДПС в смесените райони, без това да влияе по никакъв начин на етническата толерантност между хората. Защото те за нас са най-важни. Без значение къде живият – в голям град или малко селце“, заяви Десислава Атанасова.

Кандидатът за кмет на община Завет Младен Чакъров представи пред жителите на селото кандидатите за общински съветници на Завет от ГЕРБ – Татяна Недкова, Димитър Лаков, Марияна Лазарова, Юлвие Мемишева.
Евродепутатът Асим Адемов поздрави домакините за отлично поддържаната читалищна сгради и акцентира върху това, че през годините ГЕРБ е демонстрирала положителното си отношение към образованието и културата и в частност – подкрепата си към уникалното за света средище на духовността на хората – българското читалище. И призова брестовенчани да подкрепят кандидатите на ГЕРБ, за да го има и в бъдещето стореното досега.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.