Денчо Бояджиев и Милена Орешкова при полицаите от КПП-тата на изходите на Разград

Кметът на Разград Денчо Бояджиев и заместникът му Милена Орешкова посетиха част от КПП-тата на изходите на Разград, за да се запознаят с условията за работа на служителите на реда и необходимостта от оказване на допълнително съдействие на полицаите.

От пресцентъра на местната администрация припомнят, че чрез Общинския кризисен щаб от дарение на трима предприемачи – Милен Минчев, Никола Николов и Стефан Томов, на служителите на реда бяха доставени предпазни шлемове, витамини и дезинфектанти, осигурена бе и храна за всяка смяна. Още от въвеждането на КПП-тата път Община Разград осигурява на всяка смяна по термос кафе и чай.

Д. Бояджиев и М. Орешкова разговаряха с полицаите срещат ли проблеми при изпълнение на задълженията си, имат ли нужда от други начини на подкрепа. Служителите на реда благодариха за съдействието на Общината, споделиха, че при всеки възникнал проблем срещат адекватна и бърза реакция от местната власт.

Преди да посетят четири от седемте КПП-та на изходите на Разград Денчо Бояджиев и Милена Орешкова предоставиха 15 предпазни шлема и 15 дезинфектанта на началник сектор „Български документи за самоличност“ в ОД на МВР – Разград Радостина Колева за служителите там, тъй като също както полицаите на КПП-тата работят в контакт с много хора и имат нужда от предпазни средства.

/e-Razgrad/

Снимки: Общинска администрация

Hits: 0

3 Replies to “Денчо Бояджиев и Милена Орешкова при полицаите от КПП-тата на изходите на Разград”

  1. Тая на кого водата от коляното издърпа че влезна в общината…

  2. Пародия! Купете нещо качествено на хората на първа линия. Вие видяхте ли ги тия шлемове? Толкова се нескопосани, че личи как се отбива номер. Тествайте ги преди да ги раздавате пред медиите.

  3. Дрън-дрън,загрижени общинари,тя Орешкова не смяташе ,че няма причини за удължаване на ваканцията,и точно след 2 часа обявиха извънредно положение.Е..ти големите експерти.Стойте си на хранилката и не ставайте смешници.И днес отчетохте извънредно полезна дейност за пред медиите. Успех. ОСТАНЕТЕ СИ В КЪЩИ, Бъдете здрави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.