„Демократична България“ регистрира листата на диалога

АМБИЦИИТЕ НА ДЕСНИТЕ СА ДА ВЗЕМАТ ТРЕТИЯ, ЗАМАСКИРАН МАНДАТ НА ДПС

Коалиция „Демократична България“ – Обединение“ регистрира днес в РИК осемчленна кандидатска листа на народни представители за изборите на 14 ноември.

Води я зам.-кметът на Разград Мирослав Грънчаров. Втори е предприемачът и общински съветник Милен Минчев, а трети – земеделският производител Нихат Расим от Брестовене. Четвърти е предприемачът и общински съветник Огнян Обрешков, пети – д-р Деян Коларв, шести – Юнуз Хаккъ, общински съветник от Исперих, седми – бизнесменът от Искперих и общински съветник Дамян Милев и осми  IT специалистът Деян Пейчев.

„Регистрирахме листата на диалога“, обяви Мирослав Грънчаров. „Доказали сме, че можем да работим полза на нашите съграждани, загърбвайки идеологии и его. Ние сме хората, които няма да подменим вота на избирателите, в смисъл, че избираме Хасан, а в парламента отива Иван. Ще бъдем отговорни в този процес и този, който бъде избран, ще отиде в парламента, и ще представлява областния център там“, каза още той..

Според Грънчаров листата на „Демократична България“ е „най-честният и почтен избор, който могат да направят хората от Лудогорието“.

Мирослав Грънчаров обяви и амбицията на десните: „Да вземем третия мандат на ДПС, който те имаха, но замаскиран в друга листа.

/e-Razgrad/

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.