„Демократична България“: Гласувайте, за да спрем  купения вот!

Да изберем полезното, което ще извади Разград от безвремието, призовават десните

Единственият начин да не позволим купеният и контролиран вот да определи  следващия кмет на Разград, е да гласуваме в неделя. Това обявиха новоизбраните общински съветници от „Демократична България“.

Доайенът на  групата Пейчо Георгиев благодари на избирателите за огромното доверие, което помогна обединената десница в Разград да стане първа политическа сила в града и втора в общината. Преброяването показва, че „Демократична България“ печели в 17 от всичките 39 градски секции, като за нея са гласували  2233 разградчани, докато вотът за БСП е  2086, а за ГЕРБ – 2010 гласа. Това показва, че в Разград вече има голяма и критична маса от хора, общност, които иска промяна и затова ни подкрепи. „За жалост в секциите, където гласува клиентелата и преобладаваше купеният вот, ние  загубихме. И следващият кмет все пак няма да бъде носителят на промяната“, заключи Георгиев.

Десните обаче са категорични, че в неделя на балотажа трябва да се гласува. Не бива да се поддаваме на идеологическите дъвки, които ни се предлагат. Да гласуваме  рационално и с мисъл, кое е по-полезно за Разград и неговите хора, призоваха те.

Мирослав Грънчаров обяви, че в  местния парламент групата на  „Демократична България“ ще предлага работещи и полезни за Разград решения. Десните ще  продължат да работят за  реализацията на 68-те стъпки, включени в тяхната програма за бъдещото развитие на общината.

„Трябва да направим така, че да бъде преодоляно и компенсирано безвремието, което беше обхванало Разград в последните години. И десницата в Разград, която на тези избори се яви обединена и единна, успя да покаже  своя потенциал, спечели доверието на мислещите хора. Заедно ще работим за един по-добър Разград“, заяви Иво Димитров.

/e-Razgrad/

Hits: 5

2 Replies to “„Демократична България“: Гласувайте, за да спрем  купения вот!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.