Десислава АТАНАСОВА: Айтен Исмаилова ще продължи да променя облика и начина на живот в Трапище

„В Трапище много млади хора са решили да останат в селото, да живеят в него, да са близо до родителите си и отглеждат децата си тук. А Айтен Исмаилова успя да ви обедини за различни каузи. Да имате в селото новата детска площадка, на която сме днес, ремонтираната джамия, за почистването и озеленяването на селото.“ Това каза днес на среща с хората в селото общинският председател на ГЕРБ – Лозница Нурие Црънгалова.
Црънгалова представи листата на ГЕРБ: лекари, юристи, учители, инженери и предприемачи. „Ако те бъдат избрани, ще работят за вас жителите на Лозница и ще защитават вашите интереси”, категорична бе пред множеството тя..
„Че когато сме заедно сме силни, вече го доказахме”, каза кандидатът за кмет на селото Айтен Исмаилова. „Вижте джамията – колко е хубава – имаме я благодарение на помощта на държавата и от дарения. Какво по-красноречиво доказателство, че можем. Така ще бъде и занапред. Доверете ми се!“, обърна се кандедат-кметицата към хората на на откритата днес детска площадка.
„Знаково е че точно днес сме тук. Бяхме при вас с Асим Адемов, когато имаше проблем и училището за малко не беше закрито. Бяхме тук и когато обсъждахме заедно от какво се нуждаете в Трапише. Сега сме отново тук, когато за пореден път доказахме, че за нас от ГЕРБ, хората са най-важни. Имате обновената джамия, имате и чисто новата детска площадка. Тук сме сега да подкрепим хората, които като поемат обещания, ги изпълняват и се изправят пред вас с вдигнати глави. Тук сме, за до подкрепим специално Айтен Исмаилова, която ще продължи да променя облика и начина живот в Трапище. Макар че съм убедена, че вие виждате какво е сторила и ще я подкрепите за втория мандат. За да ви е по-добре на всички тук“, каза на срещата Десислава Атанасова
При хората в Трапище днес бяха още евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, и кандидатът за кмет на Община Лозница Айдън Нихадов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.