Гюнай Хюсмен ще представлява хората от Лудогорието в Народното събрание в групата на ГЕРБ

Отново Гюнай Хюсмен ще е представителят на хората от Разградска област в парламента в групата на ГЕРБ-СДС. Това стана официално ясно днес, когато пред журналисти водачката на листата в 18-ти многомандатен Разградски избиратели район Десислава Атанасова обяви, че ще подаде заявление в ЦИК да бъде народен представител на коалицията от Русе.

„И този път с траен резултат запазихме мандата си от Разград, както винаги от 2009 година досега“, каза на пресконференцията Десислава Атанасова и подкрепи думите с резултатите от вота тук: ГЕРБ-СДС са първа политическа сила в община Разгради втора в областта. „3018 гласа за нас в Разградска община са колкото гласовете за двете управляващи коалиции Общината – „БСП за България“ и „Демократична България“, подчерта специално Атанасова и определи това като „шамар към местната власт“ и като „оценка и доказателство за това, че ние, ГЕРБ-СДС, сме работили неуморно и сме показали резултати“.

Десислава Атанасова поздрави победителите на национална ниво, изрази надежда да успеят да съставят правителство „защото то е нужно на България“, но им и обеща и „опозиция – не тиха и безропотна, а опозиция от можещи, знаещи и изискващи хора в парламентарната група“.

Гюнай Хюсмен припомни казаното от него веднага след изборите за 46-то Народно събрание, че ГЕРБ-СДС са готови за трети парламентарни избори през годината. „Думите ми днес са факт. Доказахме, че сме единни, че работим за област Разград и хората ни гласуваха отново доверие“, каза Г. Хюсмен.

Според него през месеците управление на служебното правителство в Разградско не дошла нито една стотинка и са спрени започнати ремонти на пътища в областта.

„А ако има и четвърти парламентарни избори наскоро, ние пак сме готови за тях още от сега. И ще си свършим работата. Защото работим с душа и сърце за хората в нашата област. Ще продължим да го правим със същия хъс, енергия и човещина“, категоричен бе Гюнай Хюсмен.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.