Гюнай Хюсмен пита разградчани в какъв цвят да е бъдещата сграда на областната администрация

Вече са готови идейните проектопредложения на сградата на бившия Гарнизонен клуб в Разград, по-известен като сградата на ДНА, написа в профила си във Фейсбук Гюнай Хюсмен. И припомня намеренията и усилията си като областен управител красивата сграда – паметник на културата от местно значение, да бъде реставрирана в пълния й блясък, след което там да се премести Областна администрация – Разград.

А като човек, открит за мнението на всички около себе си, Гюнай Хюсмен приема предложения от разградчани в какъв цвят да бъде тя – като сегашната резеда или охра?

В последните дни на 2018 година Г.Хюсмен представи пред журналисти как изглеждаше сградата тогава/ а и сега/ и как си я представя след ремонта. Вижте ТУК.

/e-Razgrad/

Hits: 0

4 Replies to “Гюнай Хюсмен пита разградчани в какъв цвят да е бъдещата сграда на областната администрация”

  1. Възможни са различни цветови решения, основния цвят може да бъде и предложения жълт цвят. Но в сегашното решение има една голяма грешка. Пиластрите на втория етаж на кулата трябва да носят архитрав с цвета на пиластрите, а не както сега- зелен цвят. Освен това е добре, в цвета на пиластрите и архитрава да има малко от основния цвят, т. е. да не е чисто бяло.

  2. Кому е необходимо това? Каква е реалната полза за нас, като данокоплатци? Каква е причината да се мести областната администрация от сегашното си място? Да, нека да се оправи, нека да е красиво, но нека да с мисъл за социално благо! Предлагам да се попитат гражданите за какво да послужи тази сграда? Образователен център, културно средище, галерия, пансион за деца или бездомни. Помислете и си легнете спокойни за това, което ви се случва!

  3. Втората ситуация с жълтата фасадоа ми допада повече. Най важното е че благодарение на областния управител Гюнай Хюсмен ще се направи поредното добро дело за Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.