Градинско парти с приятели за 55-я рожден ден на Детска градина „Незабравка”

Градинска парти с приятели имаше за 55-годишнината на Детска градина „Незабравка”, съобщиха от пресцентъра на Община Разград.

Тържеството започна с внасяне на знамето на детската градина. Накратко бе припомнена историята на градината, както и виртуална разходка из помещенията в сградата на обновената по европроект на Общината детска градина.

Всички възпитаници на градината участваха в музикалната програма заедно с приятелите си от: Градския мажоретен състав при Центъра за работа с деца, директора на Детска музикална школа при читалище ”Развитие” Деян Денчев, ръководителя на ДТШ ”Хорче” Жулиета Иванова. Всяка от групите бе в различна пъстра шарта.

С видеопоздрави в програмата участваха и бивши възпитаници на градината : балерината Соня, джудистът Теодор, футболистът Димитър, а от Вроцлав бе поздравът на клоунът Пепе.

Сред официалните гости на празника освен зам.–кметовете Добрин Добрев, Полина Иванова и Хабибе Расим бяха и: областният управител д-р Деян Димитров, директори на други детски градини в общината, бивши преподаватели, родители и пораснали възпитаници на ДГ ”Незабравка”.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.