Георги Радославов с бронз от републиканско в дисциплината бягане по часовник за деца до 14 г.

С петима състезатели: Георги Радославов, Стойчо Стойчев, Христо Димитров, Калоян Стоянов и Петя Димитрова участва СКК „Спринт“ – Разград на държавния личен отборен шампионат на шосе в Несебър за момчета и момичета до 12 г. и за момчета и момичета до 14 г.

В дисциплината 5 км бягане по часовник във възрастова група момчета до 14 г. Георги Радославов завоюва бронзов медал, а Стойчо Стойчев завърши 13-ти.

Калоян Стоянов се класира на 11-то място във възрастова група момчета до 12 г.,  което е много добре за дебют

„Мисля, че отборът ни се представи повече от добре, много съм доволен. Конкуренцията беше голяма – 15 клуба от цялата страна взеха участие в едно от най-важните състезания на шосе за годината. И нещо любопитно: аз съм състезател на клуба от 2001 г. и треньор от 2016 г. и за пръв път виждам наш състезател да печели медал на шосе в тази дисциплина. Смятам, че това е голям успех и започваме да се налагаме по шосетата и вече не ни спрягат само за пистов отбор,“  коментира треньорът Мирослав Минчев

Другата седмица разградчани ще участват на държавното за юноши младша възраст до 16 г. в Сандански отново с петима състезатели.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.