Георги ИГНАТОВ: Трябва ни силно мнозинство, за да приключим с прехода и България да стане достойна европейска държава

 Георги Игнатов е кандидат за народен представител от „Демократична България“.

Пети курс студент по „Медицина“ в Медицински университет – София. С интерес към специалностите „Нефрология“ и „Кардиология“. Допълнително се развива в IT сектора като системен администратор. Твърдо убеден евроатлантик и член на „Демократи за силна България“.

Кой според теб е най-големият проблем на България в този момент?

В момента се намираме в сложна геополитическа обстановка и е повече от важно да заемем правилната страна. С годините осъзнах до каква степен Руската федерация се е пропила в България: пълен енергиен монопол, институции по руски модел, обслужване от бившето „псевдо-евроатлантическо“ правителство на стратегически инфраструктури за руската държава, издигане на „неизбираеми“ кандидати с цел избиране на „правилните“, партии проводници на руски интереси, инфилтрация на службите, пълен медиен контрол, целенасочена дезинформация с цел модулация на общественото мнение, въобще всички способи на т.н. хибридна война.

Как се отразява на България случващото се в момента в Русия, в частност в политическите среди?

Съдейки по събитията, случващи се в Русия, виждаме нейния упадък – доверието към Путин спада, увеличава се недоволството от подчинените му. Не знам дали осъзнавате, но е възможно да сме свидетели на разпада на Руската федерация. Тук има няколко много важни момента. Оставайки хипотезата за евентуален разпад, в момента с дестабилизацията в Русия ни се отваря златна възможност за действие. Трябва да имаме силно евроатлантическо мнозинство, което да гарантира националната сигурност, съвместно партньорите ни в Алианса. Не можем да го  имаме с „псевдо-евроатлантиците“, които построиха на Путин тръба, заобикаляща Украйна за три милиарда (нещо, за което невинно мълчат на фона публикацията в „BIRD.BG“, разкриваща доклад на ДАНС по въпроса), още повече с патриотичната им патерица. С тях можем да сме само и единствено „троянски кон“ в съюзите ни, съответно най-слабо звено и първа мишена. В момента виждаме колебание, страх и откровено „обръщане на палачинката“ от обслужващите руски интереси в България. Липсата на влияние от страна на Руската федерация и от появилия се силов вакуум в обслужващите я проксита ще направи веднъж за винаги възможно прочистването на чуждото влияние в българските институции.

Как един млад човек се оказва привлечен от „демократичната общност“ и какъв е твоя призив към младите?

В лицето на „Демократична България“ и в частност партията, в която членувам  -„Демократи за силна България“, видях съмишленици, готови да се борят за националния интерес на България – нейният евроатлантически път. Отваря се златна възможност за държавата ни, но за да реализираме целите си ни е нужно силно мнозинство. Подкрепете ни, за да може да приключим с „прехода“ и най-накрая да имаме достойна европейска България.

Доверете се на разума – с бюлетина №25, преференция 104.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.