Областна администрация: В Разградска област няма регистрирани случаи на лица, заразени с COVID-19

Но във Фейсбук се появи пост с обратна информация и притесни десетки

Във връзка с появили се в социалните мрежи и интернет пространството публикации с невярно съдържание, от областната администрация разпространиха специално съобщение, че в област Разград няма открити, регистрирани и потвърдени случаи на лица, заразени с COVID-19. И днес – 24 март 2020 г., техният брой е нула.

От екипа на Гюнай Хюсмен апелират към жителите на област Разград стриктно да следват инструкциите на Националния оперативен щаб и заповедите на Министъра на здравеопазването.

Ето един безотговорен пример по време на извънредно положение. От снощи. Постът вечо го няма в интернет, но притесни десетки...
Ето един безотговорен пример по време на извънредно положение. От снощи. Постът вечо го няма в интернет, но притесни десетки…

Всички институции и организации, включени в Областния кризисен щаб за борба с коронавируса работят активно за засилване превантивната дейност срещу навлизането и разпространението на COVID-19 инфекцията на територията областта ни.

Достоверна информация за регистрирани случаи на лица, заразени с COVID-19, се предоставя на обществеността единствено от Националния оперативен щаб, припомнят още от областната администрация.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.