Вълците започват селекция за представителните отбори на глутницата

Спортен клуб  по баскетбол “Вълци-Разград” стартира селекция за сформиране на представителните отбори за момичета и момчета, родени 2010, 2011 и 2012 г.

Всички желаещи могат да се включат в селекционен камп, който ще се проведе следващата седмица – на 24, 25, 26, и 27 август от 17:00 ч. – на откритата площадката на ПГПЧЕ “Екзарх Йосиф” и ОУ “Н.Й.Вапцаров”. Още през септември отборите ще представят Разград на баскет фестивалите, организирани от Българска федерация по баскетбол.

Участието в селекционния камп е безплатно, като физическите качества и техническите умения на децата ще бъдат оценени от треньорите, за да се постигне оптимална селекция.

От клуба призовават родителите след дългата пауза да насърчат децата си да тренират любимия спорт, какъвто и да е той. Това със сигурност ще подпомогне както физическото, така и психическото състояние на най-уязвимата от социалната изолация група.

Основен спонсор на вълчетата в глутницата „Вълци-Разград“ е фирма „Пилко“, популярна с търговската марка „Лудогорско пиле“. На клуба помага и Фондация „Обществен дарителски фонд за Разград“.

Сайтът e-Razgrad.bg е медиен партньор на клуба.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.