Вълците започват сезона с още една оборудвана с нови кошове зала

Вторият сезон на баскетболна школа „Вълци-Разград“ бе открит с представянето на още една оборудвана с чисто нови кошове зала – във физкултурния салон на  ПГИ „Робер Шуман”.

Благодарение на „Lion`s club“ – Разград баскетболният клуб подновява съоръженията във втора спортна зала в рамките на година и създава по-добри условия за тренировки на децата. През септември 2018 г. отново с дарение от „Lion`s club“ –  Разград бе подновено баскетболното оборудване и на откритата площадка в ОУ „Васил Левски“, където баскетбол играят деца от целия град.

„Щастливи сме, че общността активно подкрепи проекта и благодарим на хората, които взеха присърце идеята стъпка по стъпка да създаваме по-добри условия за баскетбол в града – както на „Lion`s club“ – Разград, така и на съмишлениците ни от Фондация „Обществен дарителски фонд за Разград“, Фондация „Америка за България“ и на Джипо Джипов, който съдейства за демонтажа на старите съоръжения“, благодариха на спомоществователите Пенко Велчев и Наталия Халачева от баскетболния клуб.

„Успешното ни партньорство с ПГИ „Робер Шуман“ ще даде възможността тази година не само състезателите на клуба, но и нарастващият брой ученици в гимназията да играят баскетбол в по-добри условия,“ категорични са те.

От своя страна представителите на „Lion`s club“ – Разград и на Фондация „Обществен дарителски фонд за Разград“ поздравиха децата и им пожелаха здраве и успехи в спортните битки по терените в страната.  Вече сме убедени, че не сбъркахме, когато преди година решихме да подкрепим един дългосрочен проект, бяха единодушни те. И пак заедно обещаха, че ще продължат да помагат на децата да упражняват любимия си спорт.

Новият състезателен сезон за вълчетата в глутницата започва през октомври, а клубът има амбициите да увеличи с още два броя на отборите, участници в държавните първенства, както и да привлече домакинство в Разград на турнир в една от възрастите при децата. Тренировъчният процес в школите ще бъде възстановен с вътрешно състезание на 14 и 15 септември, а от клуба вече подготвят първите изненади за всички малки и големи вълци.

Генерален спонсор на „Вълци-Разград“ е фирма „Амета“, популярна с търговската марка „Лудогорско пиле“, медиен партньор на вълчетата новинарският сайт e-Razgrad.bg.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.