Връчиха печатите и ключа на Районната избирателна комисия

Областният управител Драгомир Златев връчи днес на председателя на Районната избирателна комисия – Разград Хубан Соколов трите печата, с които комисията ще работи, както и ключа за осигуреното за нея помещение. Церемонията се проведе в зала 712 на Областна администрация.
„Всички имате богат опит в провеждането на избори. Вярвам в професионализма ви. Сигурен съм, че ще забравите за политическата си принадлежност и ще работите като един отбор, за да бъде гарантирано честното, прозрачно и демократично провеждане на вота“, заяви областният управител. Драгомир Златев декларира, че РИК – Разград винаги може да разчита на неговата подкрепа и съдействие.
Съставът на Районната избирателна комисия в 18-ти многомандатен избирателен район бе определен от ЦИК, след като консултациите на политическите сили преди седмица завършиха без съгласие за ръководните постове в нея. Председател е Хубан Соколов, зам.-председатели: Светлана Неделчева и Жоро Чобанов, секретар – Нергин Хамдиев, членове: Маргарита Иванова, Драгомир Павлов, Росен Маринов, Ралица Костова – Цветанова, Айсел Хасанова, Юмгюл Ахмедова, Силвия Великова, Ивелина Игнатова и Албена Тодорова-Йорданова.

РИК – Разград ще работи в стая 102 в сградата на Община Разград.
/e-Razgrad.bg/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.