Водачът на листата на „БСП за България“ Елка НЕДЕЛЧЕВА: Партията на промяната сме ние!“

ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА КОАЛИЦИЯТА ЗАВЪРШИ С КОНЦЕРТ НА КАПАНСКИЯ АНСАМБЪЛ

С над петдесет ползотворни срещи във всички общини на областта завърши предизборната кампания на Коалиция „БСП за България“, която тази вечер бе закрита в градинката пред Художествената галерия „Проф. Илия Петров“. На срещите кандидатите за народни представители срещнали и одобрението на хората към управлението на Разград и общината и им пожелали да го пренесат и в българския парламент.

Председателят на Общинската организация на БСП в Разград Добрин Добрев оцени кампанията като активна и позитивна, проведена с лице към хората. „Стиснахме хиляди ръце и чухме проблемите на хората, болките и желанията им. А ние успяхме да ги убедим, че единствено БСП може да донесе сигурност в промяната и грижата за хората да бъде в центъра на водената от партията политика,“ каза Добрин Добрев. Той благодари на членовете и симпатизантите на БСП, че са припознали кампанията като своя и с усилията и всеотдайността си са направили така, че посланията са стигнали до всеки човек.

„Пред нас сега и възможността да направим избора за едно по-достойно развитие на България. БСП ви предлага честен, открит и солидарен модел за управление на страната. И гарант за така желаната промяна. Затова в неделя гласувайте с бюлетина №4 за БСП и за България“, призова Добрин Добрев.

Преди да говори пред множеството хора в градинката пред галерията, водачът на листата Елка Неделчева получи червена роза – подарък от младежката организация на БСП с пожелание символът на БСП да се превърне в розата на победата на изборите на 11 юли.

„В проведените от мен и колегите ми над 50 срещи надежда, кураж и хъс ми даваха очите на хората, които ни посрещаха с надежда. Сега съм повече от убедена, че е необходима тази така чакана промяна. За да върнем държавността в България. Промяна за сигурност за едно по-добро бъдеще на страната ни и на Лудогорието,“ каза Елка Неделчева. И припомни, че първата стъпка за разграждане модела на управление на ГЕРБ , за която сега всички твърдят, че е започнала на 4 април, БСП е направила още преди четири години. „Къде бяха всички те, когато в Народното събрание БСП внасяше вот след на недоверие към правителството на Бойко Борисов?“, попита Неделчева. И бе категорична: „Затова можем да твърдим: Партията на промяната сме ние!“

Според водачът на листата на БСП след първата крачка, сега  е време за скок – скок към надеждата да върнем държавността в България. „Хората в Лудогорието знаят за какво и за кого гласуват и в неделя – на 11 юли – ще го направят с бюлетина №4. За да имат по-добри перспективи децата, за по-достоен живот за пенсионерите, за достъпно и безплатно образование и здравеопазване, за да бъде прекратен политическият рекет над бизнеса  у нас, за по-добро бъдеще на регионите в България“, категорична е Елка Неделчева.

На финала тя пожела на всички здраве, а в неделя – пред машините или в тъмната стаичка, да изберат бюлетината с номер 4 за победа на България. За победа на БСП.

Предизборната кампания на Коалиция „БСП за България“ в Разградска област завърши с концерт на Капанския ансамбъл и кръшно българско хоро.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 89

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.