Верижна катастрофа в Осенец, ТИР блъсна бус и кола пред себе си

ПО ПЪРВОНАЧАЛНИ ДАННИ НЯМА СЕРИОЗНо ПОСТРАДАЛИ ХОРА

Верижна катастрофа е станала около 13.30 часа днес на главен път Е-70 при влизане в село Осенец. Малко след бензиностанцията в началото на населеното лек автомобил намалява, за да предприеме ляв завой. След него намаляват скоростта “Рено” с английска регистрация и микробус. Пътуващият след тях ТИР “Скания” не успял да спре и ударил буса, който пък блъснал “Рено”-то. По първоначални данни няма сериозно пострадали хора. Нанесени са значителни материални щети. Към момента движението в района се регулира от екипи на “Пътна полиция”.

/e-Razgrad/

Hits: 0

2 Replies to “Верижна катастрофа в Осенец, ТИР блъсна бус и кола пред себе си”

  1. Така е, “бързата” лента за изпреварване преди с.Осенец в посока гр. Русе създава предпоставки за ПТП, понеже няма лента за престрояване за колите завиващи наляво, към центъра на селото! По техни си причини доста шофьори на тирове, които не са с Разградска регистрация там си карат като на рали и желаят непременно да са първи на входа и изхода от селото, за да наберат скорост за предстоящия стръмен наклон. Не са малко и “джигитите” на мощни коли, които не търпят никакво МПС да е пред тях. Достатъчна е средната лента за изпреварване на изхода от селото в посока Русе, по стръмното шосе нагоре. Това е натоварено международно шосе и организацията на движение трябва добре да се обмисля!

  2. Хахахаах те първа ще започнат ПТП, с настъпването на курортния сезон. По рано писах че това кръстовище е опасно!! Навремето разни лидери на полицията визирам лидера на КАТ, дето не разбираха от организация на движение и в последствие го пратиха да оправи и Търговище, съвместно с агенция пътища и други умници, измислиха да направят бърза лента преди с.Осенец да може да се влиза с 200км.ч. в населеното място!! Също не е за подценяване и успешната организация за влизане и излизане на бензиностанция “Шел” . Надали в света има такова неразбория!! Преди края на Осенец, посока Русе за влизане в Осенец, също е ужасно!! Трябват две кръгови и въпроса се решава!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.