БСП регистрира осемчленна листа с кандидати за народни представители

Коалиция „БСП за България“ регистрира днес осемчленна кандидат-депутатска листа на предстоящите парламентарни избори.

В РИК влязоха седем от тях, отсъстваше само представителят на гражданската квота Станислава Русева.

Водач е Елка Неделчева – директор на училището в Раковски и председател на групата съветници от БСП в Общинския съвет.

Втора е Татяна Къйчева. Тя бе кандидат за общински съветник, занимава се с частен бизнес. Трети е адвокат Милен Христов от Кубрат, той е от квотата на АБВ.

Кубратчанка е и четвъртата – учителката в ОУ „В. Левски“ в Разград Милена Няголова. Димитър Ганчев беше в листата и за 45-то Народно събрание, работи в Община Разград. Шестият – инж. Ивайло Димитров, е оперативен мениджър във фирма „Инокс“. Руси Русев е бивш директор на ДГС „Сеслав“ – Кубрат.

„Листата ни е само от местни хора, идеята е да са по-млади, но популярни и със свой кръг приятели и съмишленици. Да поемат щафетата от нас.

Ще водим позитивна кампания, както винаги. Негативни новини от работата на предишното правителство ни заливат от сутрин до вечер. Мисля, че хората искат да чуят какво предстои от тук нататък. Промяната започна още на предходните избори, но нашата цел е сигурност в промяната с грижа за хората. Защото промяната трябва да гарантира стабилност за развитието на страната, а хората го очакват от нас“, каза водачката на листата Елка Неделчева.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.