БСП включи в листата за народни представители кмета Денчо Бояджиев

СРЕД НОВИТЕ ЛИЦА Е И СЪПРУГАТА НА РАПЪРА ЕНЧЕВ

Две са новите лица в кандидатската листа за народни представители на „БСП за България“, която днес бе регистрирана в РИК.

Води я отново Елка Неделчева, директорка на училището в Раковски и председател на групата съветници от БСП в ОбС. Веднага след нея е кметът Денчо Бояджиев. Второто ново лице за тези избори е Цветелина Енчева, съпруга на рапъра Енчев. Между тях са Станислава Русева – юрист и общински съветник, Димитър Ганчев – най-младият сред кандидатите, работи в Община Разград, и учителката от Кубрат Милена Няголова.

Седми и осми са съответно инж. Ивайло Димитров, оперативен мениджър във фирма „Инокс“ и адвокат Милен Христов – представител на коалиционния партньор АБВ.

„Търсили баланс между хора с политически и професионален опит и инициативни млади хора“, коментира листата Елка Неделчева.

„Тръгваме към изборите с амбицията да покажем на хората от Лудогорието, че могат да се доверят на БСП, защото десетилетия наред сме показвали, че сме отговорна и разумна партия.

Залагаме на професионализма, на отговорността пред хората и на коректността. Няма да подведем нашите съграждани с формулата: „Гласувате за мен, но получавате друг“, който не е стъпвал в Разград. Ние сме честни пред хората и мисля, че това ще бъде оценено от тях на изборите на 14 ноември“, завърши Елка Неделчева.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.