Благодарност и признание на учители по физическо възпитание и спорт

В първия ден на новата учебна 2020/2021 година, в Регионалното управление на образованието – Разград, началникът на институцията Ангел Петков връчи благодарствени плакети на учители по физическо възпитание и спорт, които приключиха трудовата си кариера.

През последните двадесетина години това се случваше на септемврийските съвещания с учителите по физическо възпитание и спорт пред учителската гилдия от цялата Разградска област. Традицията е създадена от експерта по физическо възпитание и спорт Николай Миланов, с което изразява благодарността си към учителите, посветили и отдали живота си на тази професия в края на творческия си път. По обясними причини, тази благодарност се изрази в кабинета на началника на РУО – Разград.

Плакет и лични благодарности получиха Румяна Русева – дългогодишен учител в ПГИ „Р. Шуман“ – Разград и Янко Янков – учител в ОУ „Н. Й. Вапцаров“ – Разград. Своя плакет задочно получи и третия пенсионирал се учител по физическо възпитание и спорт – Светла Джипова от  СУ „Христо Ботев“ – Кубрат, която от скоро се премести в морската столица Варна и не успя лично да си получи благодарствената награда.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.