Биовет: На добър час, зрелостници! Сбъднете мечтите си, но не забравяйте родния край!

Ръководството на „Биовет“ АД поздравява всички зрелостници от Разградско с дипломирането им с пожелание за шеметен празник на абитуриентския бал.

На добър час! Сбъднете мечтите си! Изживейте следващите няколко незабравими години в избрани от вас университети и специалности!

Но не забравяйте родното училище, своите приятели и близки тук. Точно с тяхната подкрепа сте направили първите си стъпки в съзнателния си живот. Споменът за тях ще ви окриля и дава сили да бъде творци и успели хора.

И когато се изградите като специалисти в различни сфери на живота бъдете сигурни, че хората и бизнеса l родния край ще ви очакват отново. За да направим Лудогорието още по-добро място за живеене. За да запазим и предадем на идващите след нас уникалните образци на материалното и нематериалното ни културно историческо наследство.

„Биовет-клон Разград“ АД е част от модерната икономика на Разград, предприятие, което се обновява и развива непрекъснато. При нас има място за вас, за вашите идеи това да продължи още по-успешно.

Очакваме ви!

Още веднъж: Попътен вятър, мили момичета и момчета!

„Биовет-клон Разград“ АД

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.