Бездомните кучета от приюта имат своя площадка за разходка

ЛАНА ПЪРВА МАРКИРА ТЕРИТОРИЯТА СИ В ПРОСТРАНСТВОТО И ПОИГРА НА ВОЛЯ

Кучето Лана тества площадката за разходка на кучета в приюта за бездомни животни при откриването й. Площадката вече е на разположение на разположение на всички, които имат желание да си изберат домашен любимец или да осигурят игра и занимание на обитателите на приюта.

Официалното откриване на площадката стана в присъствието на зам.-кмета на Разград Мирослав Грънчаров, общинския съветник Свилена Дечева, представители на НПО ”Защита на животните в Лудогорието”, управителят на приюта д-р Чавдар Черников.

На площадката, разположена върху площ от 500 кв.м, има пейки за посетителите, кошчета и ръкавици за еднократна употреба до тях, чешма, както и засега едно съоръжение за игра. Какви още съоръжения за игра могат да се поставят обсъдиха първите посетители на площадката.

След разходката на Лана първото по-масово посещение на площадката ще е днес, когато традиционно част от активистите на ”Защита на животните в Лудогорието” посещават кучешкия приют, в който се отглеждат 160 кучета.

В събота приютът е отворен за посетители от 9,00 до 12,00 ч., а от понеделник до петък  – между 9,00 и 12,00 ч. и 13,00 ч. и 16,00 ч.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.