Баскет лятото на Вълчетата

ЗА ТЯХ ПРЕДСТОИ СЕРИОЗНА ГОДИНА, В КОЯТО ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ В ДЪРЖАВНИТЕ ПЪРВЕНСТВА С РЕКОРДНИТЕ 10 ОТБОРА ВЪВ ВЪЗРАСТИТЕ ОТ 8 ДО 15 Г.

На терена под лятното слънце с топка в ръка и устремени – да бъдат днес по-добра своя версия от вчера. Това бе ежедневие за баскетболистите на „Вълци-Разград“, които взеха участие в лятната академията на клуба. В компанията на приятели, най-често с музика и усмивка денят започваше и завършваше с баскетбол.

„Играхме качествен баскетбол и развихме уменията си през лятото, благодарни сме на директорите на ОУ „Васил Левски“ и ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“, за условията на двата терена, които ние всячески пазим и се опитваме да подобряваме. Идеята е именно в това – че заедно можем да постигаме повече. Ето защо и всяко дете е добре дошло да бъде в клуба по всяко време – за кратко или задълго. И през лятото си го напомнихме, като посрещнахме деца от други градове в страната, които за няколко месеца бяха в Разград, имахме участници и от Италия, Испания и Германия, които прекарват традиционно лятото тук. И това е едно от най-важните неща – защото баскетболът и спортът като цяло сплотява, събира, а сега повече от всякога е важно да умеем да останем заедно.“, споделят от клуба.

Затова и треньорите с искрена благодарност споменават подкрепата на „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“, които вече четири години неотменно подкрепят проекта и развитието на децата с цел постигане на дългосрочен позитивен ефект в общността.

Финала на лятната академия по традиция Вълците отпразнуват заедно. „Защото усилията и постоянството трябва да получат признание“ – казват треньорите. Подаръкът е парти край басейна, с игри и забавление, както и качествен обяд с вкусно пилешко месо.

Бъдещи планове

За Вълците предстои сериозна година, в която ще се включат в държавните първенства с рекордните 10 отбора във възрастите от 8 до 15 г.

Всички деца са добре дошли да се запишат в школата в началото на учебната година. Повече информация ще бъде налична във Facebook страницата на „Вълци-Разград“.

/e-Razgrad/

Hits: 13

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.