Баскетболната еврозвезда Александър Везенков ще участва в турнир на разградските Вълци

Специален гост на баскетболния клуб „Вълци-Разград“ ще бъде еврозвездата Александър Везенков.

Последният за сезона вътрешен турнир в края на състезателната година на вълчетата започва утре в 9.00 ч. и ще обхване децата от 3 до 7 клас от различните училища в града. От клуба са подготвили щафетни игри, чрез които баскетболистите да покажат усвоените през годината умения.

А децата и техните родители ще се запознаят лично с 206-сантиметровия Александър Везенков – голямата звезда на българския баскетбол, играч на гръцкия „Олимпиакос“, преминал и през 3 сезона в отбора на „Барселона“. Той ще пристигне в Разград, заедно с баща си Сашо Везенков старши, който също е легенда в българския баскетбол, като заедно ще подкрепят мисията на „Вълци-Разград“ да популяризират баскетбола в града.

От клуба канят всички фенове на играта да се включат в празника и да дойдат на площадката на ОУ „Васил Левски“ в 10.00 ч. в съботния ден.

През лятото „Вълци-Разград“ няма да преустановят работа – за всички малки фенове на баскетбола са предвидени индивидуални тренировки в четири дни от седмицата с предварително записване във Facebook страницата – www.facebook.com/WolvesRazgrad.

Сайтът e-Razgrad.bg е медиен партньор на разградските Вълци.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.