„Ауди“ – осмица, прелетяло пред „триногата“ в Цар Калоян със 101 км/ч

На 17 януари в 13.40 часа в град Цар Калоян „триногата“ е заснела автомобил „Ауди А8“, който се движи със 101 км/ч при ограничение от 50 км/ч, съобщиха от пресцентъра на МВР в Разград. Това е и най-фрапиращото нарушение на скоростните режими, установено в периода от 11 до 17 януари 2021 година.

357 са общо нарушенията на Закона за движение по пътищата, установени миналата седмица. Тогава кипите на „Пътна полиция“ при ОД  на МВР са съставили 554 фиша и 54 акта. Три от актовете са издадени на неправоспособни шофьори. Засечени са трима водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол. И при тримата концентрацията на алкохол е била над 1,2 промила. За констатирани нарушения са санкционирани трима пешеходци.

Прекратени са регистрациите на пет моторни превозни средства – в три от случаите причината е неправоспособност на водачите, в един – употреба на наркотични вещества и в един – употреба на алкохол от страна на водача.

През изтеклата седмица са регистрирани четири пътно-транспортни произшествия, при които са пострадали четирима души, сочи още статистиката на „Пътна полиция“.

/e-Razgrad/

Hits: 5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.