„Арда“ прекъсна победната серия на „Лудогорец“ в шампионата

„Арда“ прекъсна победната серия на „Лудогорец“ в шампионата – 2:2. Така шампионите водят с 6 точки пред „Лок“о (Пд) и ЦСКА.

Очаквано Станислав Генчев направи някои ротации за разлика от мача с „Черно мор“е. Титулярни места получиха Пламен Илиев и Каули Оливейра.

В 11-та минута Лудогорец“ поведе в резултата. Колектива грешка в защитата на „Арда“ и по-конкретно на Емил Мартинов, позволи на Кирил Десподов да изскочи сам зад защитата на домакините и с левия крак той нямаше как да сбърка – 1:0. Само 6 минути след това обаче „Арда“ изравни. Светослав Дяков сбърка с паса към Драгош Григоре. Топката бе пресечена от Иван Коконов, който веднага изведе Спас Делев. За национала отблизо не бе проблем да я прати в мрежата на Пламен Илиев – 1:1.

„Лудогорец“ стигна до втори гол в 70-та минута. Случи се по познат сценарий за последните мачове. Кирил Десподов центрира от корнер към напълно непокрития Драгош Григоре, който с глава буквално разстреля Иван Караджов – 2:1 за Орлите.

В 84-та минута „Арда“ стигна до изравняване. Матеус Леони центрира отляво, Иван Тилев стреля с глава, топката бе спасен от Пламен Илиев, но се върна в резервата Жуниньо. За бразилеца не бе проблем отблизо до изравни – 2:2.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.