Антоанета Цонева: Остават три денонощия до битката за нашето бъдеще

ВОДАЧКАТА НА ЛИСТАТА НА „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА – ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ ПОКАНИ НА СЦЕНАТА АРТИСТИТЕ НА КАПАНСКИЯ АНСАМБЪЛ С ПРИТИСНАТА КЪМ ГЪРДИТЕ КАМИЛЧЕНА КИТКА КАТО ЩИТ СРЕЩУ ВСЯКО ЗЛО

Остават само три денонощия до битката за нашето бъдеще. В коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ обединихме силите си, за да тласнем България напред. Ние вярваме, че може и ИМА КАК Родината ни да бъде достойна европейска държава. Вярваме, че капацитетът българите може да бъде отключен. За месец време в многобройните си срещи с хората в Лудогорието чухме и знаем проблемите и очакванията“. Това каза водачката на листата в 18-ти многомандатен избирателен район Антоанета Цонева пред симпатизанти, препълнили голямата зала на Общинския културен център в Разград, които тя лично посрещна на входа преди началото на срещата с тях

“Водим в състезанието, но ни е нужна още подкрепа, вашата сила, вашата енергия, вашето доверие, а на 2 април – всеки един глас за бъдещето на България. За да има правителство и извадим страната от кризата“, призова Антонета Цонева.

Водачката на листата с №12 в бюлетината благодари на хората пред себе си, че са заедно и представи останалите от отбора на коалицията: д-р Цветомир Цанков, Нихат Расим – Яши,  Мирослав Грънчаров, Мариела Йорданова и Иво Димитров.

А преди да покани артистите на Капанския ансамбъл на сцената, тя пожела на всички чрез тяхното изкуство да почерпят от силата и живостта на ритъма и танца на нашата земя и виртуозността на родния край. Защото връзката с корена български и нишката, която води от него към бъдещето, може да бъде здрава и съхранена като камилчената китка, която Антоанета Цонева държеше притисната към гърдите си като щит срещу всяко зло.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.