Академия „Лудогорец“ награди отличниците си

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен връчи купата за най-добър отбор на формацията U18 от Футболна академия „Лудогорец” на специална церемония, на която призове получиха най-големите таланти от тима на осемкратните шампиони на България, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Общо седем индивидуални и четири отборни награди бяха раздадени на тържество в  читалище „Развитие“. За най-добър вратар бе обявен Владимир Русанов от U18, за най-добър защитник – Анастас Пемперски от U16, за най-добър полузащитник – Росен Иванов от U16, за най-добър нападател – Калоян Симеонов от U17, най-добър голмайстор е Константин Димитров от U13, най-полезен състезател – Петър Караангелов от U18 и най-перспективен – Петър Кирев от U14.

Собствениците на ПФК „Лудогорец“ Кирил и Георги Домусчиеви наградиха с ръчни часовници всички футболисти от трите формации на Академията, играли на финал за Купата на БФС през сезона – U14, U16 и U18. Най-малките останаха втори, но спечелиха първенството в своята зона Варна.

Другите две формации спечелиха купите в своите възрастови групи и затова и U16 и U18 бяха обявени за най-добри отбори в Академия „Лудогорец” за сезон 2018/2019 г. На по-малките купата връчи кметът на Разград д-р Валентин Василев, а по-големите – U18, които са тазгодишните български представители в Младежката Шампионска лига – получиха купата от Областния управител Гюнай Хюсмен.

Останалите награди връчиха: председателят на Борда на директорите на „Лудогорец“ Теменуга Газдова, директорът „Спортна администрация“ в клуба Георги Караманджуков, председателят на Областния съвет на БФС Динчер Къров, старши експертът по физическо възпитание и спорт в РУО-Разград Николай Миланов и председателят на фен фракцията „Грийн фронт“ Светлан Иванов.

В концертната част на тържеството участваха: фолклорна формация към читалище ”Напредък”, ТФ ”Феникс” към Центъра за работа с деца и певците от класа по поп пеене в ЦРД Пламена Петрова и Васил Петров.

/e-Razgrad/

Снимки: Областна администрация

Hits: 7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.