Ще ремонтират и пътя Разград-Шумен още този месец

НОВИНАТА ДОЙДЕ ЧАСОВЕ СЛЕД КАТО АПИ ОБЯВИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА РЕМОНТ НА ПЪТЯ В ШУМЕНСКА ОБЛАСТ

И пътят Разград–Шумен, в участъка, който се намира в Разградска област, ще бъде ремонтиран до края на юни. Това обяви на работна среща с областния управител Иван Борисов директорът на Областно пътно управление инж. Людмил Янев.Срещата се проведе в Областна администрация, като в нея участваха и двамата заместник-областни управители Драгомир Златев и Найден Късов. Новината дойде часове след като АПИ обяви обществена поръчка за ремонт на пътя в Шуменска област.

Директорът на Областно пътно управление поясни, че вече е започнало маркирането на проблемните участъци, а ремонтните работи ще стартират веднага щом времето позволи. За целта са осигурени 500 000 лв., с които ще бъдат запълнени дупките, появили се в асфалта след края на зимата.

Людмил Янев информира областния управител за развоя на ремонтните дейности по пътя Кубрат – Русе. Очаква се те да приключат до началото на септември.

На срещата бе обсъдено състоянието и на други пътни участъци в областта, които са проблемни, и възможностите да бъдат ремонтирани.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.