Чумата събори и мотосъбора, „Лудогорски братя“ не са в състояние сами да осигурят биоконтрол на Пчелина

Африканската чума по свинете проваля и поредното издание на популярния у нас и в чужбина мотосъбор, който организира вече повече от десетилетие мотоклуб „Лудогорски братя“.

Причината – организаторите сами да осигурят нужния биоконтрол  на голямата поляна на Пчелина така, както ги задължиха онзи ден от Областния щаб при бедствия и аварии, защото в събора има участници от страни, в които има огнища на чума и опасността болестта да продължи да се разпространява съществува.

 

Ето съобщението на организаторите на събора|:

„Приятели мотоциклетисти и почитатели на моторите,

Реклама:


Съжаляваме, че трябва да ви съобщим, че и тази година Националният мотосъбор –  Разград, организиран от Мотоклуб „Лудогорски братя” се проваля.

Причината е в непосилността ни като организатори да изпълним наложените изискванията за дезинфекция и осигуряване превенция за разпространение на АЧС, по време на мероприярието.

Извинете ни за неудобството.

Безавариен сезон на всички!“

Припомняме, че съборът се отлага за втора поредна година. Миналата година – заради някакво неразбирателство с един от наемателите на обект на поляната на Пчелина.

А по-миналата година по време на традиционната шумна и многоцветна рокерска обиколка на Разград, 33-годишният майстор на пици Гошко от Силистра спря колоната и поиска ръката на любимата си Инна. Негови приятели бяха провесили транспарант от пешеходния мост над бул. „Априлско въстание“: „Инна, ще се омъжиш ли за мен?“.

/e-Razgrad/

One Reply to “Чумата събори и мотосъбора, „Лудогорски братя“ не са в състояние сами да осигурят биоконтрол на Пчелина”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *