Четири са новите случаи на COVID-19 в областта

По информация на Регионална здравна инспекция – Разград, на 29.08.2020 г. са регистрирани четири нови случая на COVID-19 в областта.

Единият случай е мъж на 41 г. от Разград – без клинични оплаквания. Оставен е в дома му, с предписание за домашна изолация за 14 дни. Не съобщава за придружаващи заболявания.

Вторият случай е мъж на 20 г. също от Разград. И той е без клинични оплаквания. Оставен е в дома му, с предписание за домашна изолация за 14 дни. Не съобщава за придружаващи заболявания.

Третият случай е жена на 64 г. от Исперих – без клинични оплаквания. Оставена е в дома й, с предписание за домашна изолация за 14 дни. Придружаващи заболявания: артериална хипертония  I ст.

Жена на 42 г. от с. Сеслав е четвъртият случай. Потърсила е медицинска помощ в УМБАЛ „Канев“ АД – Русе, където е хоспитализирана в отделението по инфекциозни болести. Не съобщава за придружаващи заболявания.

Общо регистрираните случаи на заболели от COVID-19 в област Разград са 155. От тях активни са 12, на домашно лечение са 8 лица, а хоспитализираните са 4.

За изминалата седмица са оздравелите са шест, един е починал. Новорегистрираните са 6. 105 лица са поставени под карантина.

 

 

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.