Христо ИВАНОВ: Моделът ГЕРБ е износен

Обединената  десница в Разград е национално послание към цялата демократична общност в България, смята съпредседателят на обединение „Демократична България”

Страната е готова за промяна и въпросът е каква политическа промяна ще се случи. Това обяви в Разград Христо Иванов, съпредседател на обединение „Демократична България”, който дойде да подкрепи кандидата за кмет на обединената десница Мирослав Грънчаров и кандидатите от листата на  „Демократична България” за общински съветници.

„Вижда се ясно, че моделът на управление на ГЕРБ е износен и тази партия се тресе от вътрешна несигурност. БСП е затънала  в тотална неспособност да се откъсне от своето  комунистическо минало. Вместо да погледне към бъдещето, тя се отдава на популизъм. Отвсякъде прозира токсичната връзка на ГЕРБ и БСП с ДПС и Сараите на Доган”, анализира  ситуацията в страната Иванов.

Той прогнозира, че  идва време, в което българското общество ще трябва да мобилизира вътрешните си сили, за да предизвика не просто промяна, а тя да води страната към по-добро.

„В Разград  виждаме  десницата обединена за участие в местните избори със силна кандидатура за кмет в лицето на господин Грънчаров и листа, която е сериозна заявка  за управление.  Това са все хора почтени, с висока експертиза, които имат и политически опит и управленско ноу-хау.

Обединеното дясно в Разград е национално послание към демократичната общност в България, че има хора, има сили, готови да се обединят, за едно по-добро бъдеще на страната”, заключи Христо Иванов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

One Reply to “Христо ИВАНОВ: Моделът ГЕРБ е износен”

  1. Христо Иванов е кукла на конци и никога не е свършил нищо смислено в живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.