Урологът д-р Марин Керчев – лекар на годината в Разград

Специалистът по урология д-р Марин Керчев е избран за лекар на годината в Разград. Званието се присъжда по повод Деня на българския лекар, съобщиха от Регионалната лекарска колегия.

За дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалност е награден началникът на отделението по хирургия в разградската болница д-р Евгений Генев.

Началникът на отделението по микробиологична лаборатория д-р Екатерина Кубратова получава отличието за принос за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални технологии.

Призът “Ти си нашето бъдеще” – за млади медицински надежди в България, лекарската колегия присъжда на д-р Онур Гьочгелди.

В категорията “Принос за развитие и утвърждаване авторитета на съсловната организация” наградата получава д-р Румен Русанов.

По случай днешния Ден на Българския лекар и неговия закрилник Свети Йоан Рилски Чудотворец, Управителният съвет на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз в Разград пожелава на лекарите здраве, сили, непрестанен стремеж към усъвършенстване и лично щастие. “Бъдете все така отговорни професионалисти и сърдечни хора, защото добрата дума лекува!”, се казва още в съобщението..

/e-Razgrad/

Hits: 4

One Reply to “Урологът д-р Марин Керчев – лекар на годината в Разград”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.