Търговищенци спечелиха благотворителния турнир по футбол в подкрепа на Севдалин


Снимки: Областна администрация

Благотворителния турнир в подкрепа на бившия щангист Севдалин Иванов от Шумен спечели отборът на Спа комплекс „Островче” от Търговище. Главният секретар на Областна администрация – Разград Михаил Тодоров връчи купата и медалите на победителите в надпреварата по минифутбол „Ludogorie Cup 2018”, в който участваха 24 отбора от цялата страна.
Надпреварата се проведе на Тренировъчната база на „Лудогорец” „Гнездо на орли”. Организираха я ФК “Торнадо 2013” – София, „Футбол с кауза”, ПФК „Лудогорец 1945” и разградчанинът Иван Маринов. Събраните средства от такси за участие и дарения ще бъдат предоставени за рехабилитацията на 30-годишния шуменец за последваща рехабилитация след нелепия инцидент, с лед който остава парализиран, но вече движи ръцете си.
На второ място в надпреварата остана отборът на “Локомотив” – Бургас, а на трето – ФК “Път консулт” и „Ветерани Лудогорец”.

Наградата за най-добър вратар на турнира получи Вежди Тефиков от „Ветерани Лудогорец”, призът за най-добра защита – при „Спа комплекс „Островче”, а голмайстор с 6 попадения стана Лъчезар Георгиев от „Ветерани Лудогорец”. Най-полезен състезател бе Христомир Златинов от „Локомотив” – Бургас, а награда за феърплей получи отборът на „Гецово”.
Турнирът завърши с още един жест от „Лудогорец” – Георги Терзиев и Владислав Стоянов връчиха на Севдалин фланелка на отбора с неговото име – на човека с непоколебима воля да се бори.

/e-Razgrad/

Коментари


Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.