Таско ЕРМЕНКОВ: Сега е моментът да отстраним срутището на ГЕРБ и да си върнем държавността и справедливостта

Уважаеми, жители на Лудогорието,

Благодарен съм на съдбата, че имах възможност да се запозная от близо с този уникален край от нашата Родина. Тук открих прекрасни хора, искрено загрижени за съдбата на България. Благодаря ви за отзивчивостта, за срещите и откровените разговори, които проведохме по време на тази особена предизборна кампания.

Запознахме се с проблемите и трудностите на хората от Лудогорието и заедно ще търсим техните решения. За съжаление в последните 12 години те се задълбочиха и живота стана още по труден. На 4 април отново ще се изправим пред избори. Тогава е моментът всеки от нас да реши искаме ли да продължим да живеем в срутището на ГЕРБ или ще изберем да си върнем държавността и справедливостта, и да се погрижим за хората. Време е да вземем нещата в свои ръце и да излезем да гласуваме. Нека не позволяваме на апатията и страха да решат съдбата ни през следващите четири години. Защото ако на 4 април се поддадем на страха и не излезем да гласуваме четири години ще живеем в страх за живота си, за здравето си и за насъщния.

Високата избирателна активност е гаранция, че купеният, корпоративният и зависимият вот няма да имат решаващо значение за крайния резултат. Нека на 4 април с гласа си дадем нов тласък за развитие на нашата родина. Да осигурим достойни старини на хората изградили България, да имаме едно по – добро, по сигурно настояще, с наистина безплатно здравеопазване, качествено образование и достойни доходи, и едно по добро бъдеще за младите хора, с адекватни стимули за младите семейства и грижа за децата ни. Можем да го постигнем ако гласуваме с номер 4 в интегралната бюлетина!

С уважение,

Тако Ерменков – водач на листата на Коалиция „БСП за България“

/Платена публикация/

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.