Странно възбудени тийнейджъри рушат беседка на детската площадка в жк „Освобождение“

Съвсем не бавно, но пък за сметка на това –съвсем методично, група тийнейджъри /кажи-речи в постоянен състав/ рушат беседка на детска площадка в разградския квартал „Освобождение“ /зад магазин „Джунлиев“/.

Последната им проява на свърхсила бе в една от нощите между Коледа и Нова година. Беседката осъмна без пейка, с разхвърляни наоколо дъски, а металните й стойки бяха изкъртени от анкерите в бетона. И всичко това не се случва за пръв път и става пред окото на видеокамерата на трафопоста в съседство.

Камерата /горе вляво/ е на петнайсетина метра от площадката
Камерата /горе вляво/ е на петнайсетина метра от площадката

Въпросът е дали тази, а и втората камера, насочена към детската площадка в съседство, изобщо работят. Вероятно – не. Защото момчетата не се крият – сядат си там още по светло и като останат сами, вече по тъмно, нещо в тях се отключва и…

Ще очакваме отговор и от Общината, и от МВР: Работят ли камерите? Ако работят – да кажат кой точно руши красивото и обичано място от родители деца в квартала. Ако не работят – защо?

Полза от бутафории няма. Впрочем, те бутафорни са вече и половината лампи от изграденото заедно с площадката алейно осветление – изгаснаха преди повече от година…

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.