Стойчо Стоев: Вярвам, че ще победим, имаме амбиции и в двата турнира

Треньорът на „Лудогорец“ Стойчо Стоев даде пресконференция преди четвъртфинала с ЦСКА-София в турнира за Купата на България в сряда, съобщи клубният сайт. Специалистът говори и за шампионатния сблъсък между двата тима в събота.

“Чакат ни два сериозни мача с ЦСКА-София, но да се концентрираме върху двубоя за „Купата на България”, започна Стойчо Стоев. “Атмосферата на стадиона ще предразположи двата тима да покажат една добра футболна продукция. Естествено, че ние имаме амбиции и в двата турнира. Надявам се в сряда да продължим напред за Купата. Нашият отбор е достатъчно качествен. Момчетата са играли срещу всякакви противници”.

Стоев призна, че с оглед високия залог в мача е възможно да има провокации.

“Провокации винаги има. Срещат се характери на терена. Нормално е да има по-сериозни футболни стълкновения. Те са част от играта. Няма как да го избегнеш”, категоричен е Стоев.

Според треньора на „Лудогорец“ има разделителна линия между мача за Купата на България срещу ЦСКА-София и двубоя със същия съперник за първенство в събота.

“По никакъв начин нито аз, нито футболистите ще подценим двубоя за Купата на България. Ясно е, че мачът за първенството е от по-голямо значение, но и срещата за Купата има стойност”, допълни специалистът.

Стойчо Стоев смята, че изходът на двата мача с ЦСКА-София няма да бъдат решаващи в битката за титлата.

“Донякъде споделям мнението, че това са шампионски двубои. Но не в пълна степен. Защото има доста мачове до края на първенството. Каквото и да се случи в срещите с ЦСКА-София, ще има сблъсъци и с другите опоненти в първата шестица. Виждате, че те се представят добре срещу водещите отбори”.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.