Специален поздрав за дейци на културата и образованието

С празнична акция „На ветераните с любов“ започна в Разград програмата за отбелязване на 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Акцията е насочена към 82-ма носители на общински награди и почетни отличия за постижения в областта на културата, образованието и други сфери на обществения живот, съобщават от пресцентъра на местната администрация. През следващите няколко дни те ще получат подарък: томче поезия – книгата на номинираната за наградата „Златен Пегас“ разградска поетеса Павлина Стаменова „Дневникът на сърцето“ с автограф на авторката и картичка от кмета Денчо Бояджиев с поздрав за празника, както и програма на събитията, организирани от Община Разград по случай 24 май. Подаръците се раздават от служители в отдел „Култура, религиозни дейности и младежки дейности“ в Община Разград, в акцията се включи като доброволец и адвокат Силвия Великова.

/e-Razgrad/

Hits: 0

One Reply to “Специален поздрав за дейци на културата и образованието”

  1. Искрено благодаря,че в навечерието на 24 май-Денят на светите братя Кирил и Методий,на българската просвета и култура и на славянската книжовност отправяте тези топли думи на благодарност с любов към нас ветераните!
    Желая Ви крепко здраве и всеотдаен труд за благоденствието на хората от Община Разгад!
    Г. Обретенов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.